(recept
si oblíbilo 29 návštěvníků)
Pangasius s majolkou(tatarkou) -DĚKUJI Bibinka (Janinka)

Potřebné ingredience
Pangas, nebo Aljašská treska, brambory, 50 ml smetany, 3 vejce, 20dkg tvrdého, nebo plátkového sýra, majolka, nebo tatarka, koření na ryby, kmín, sůl.
Postup přípravy
Postup:
Do pekáčku nalít trošku oleje a promastíme ho, na dno dáme oloupané na kousky nakrájené brambory, osolíme je a posypeme kmínem ale 1/2 množství, co máme připravené. Rybu si nasolíme a posypeme kořením na ryby a dáme jí na brambory a celou potřeme majolkou,(tatarkou), na rybu druhou 1/2 brambor, které zase posolíme a okmínujeme. Pak si do smetany rozmícháme vajíčka, zalijeme pekáček a dáme péct do vyhřáté trouby, ke konci pečení dáme na brambory nakrájený tvrdý sýr, nebo plátky a chvíli ještě dopečeme, než se roztaví.
Do pekáčku nalít trošku oleje a promastíme ho, na dno dáme oloupané na kousky nakrájené brambory, osolíme je a posypeme kmínem ale 1/2 množství, co máme připravené. Rybu si nasolíme a posypeme kořením na ryby a dáme jí na brambory a celou potřeme majolkou,(tatarkou), na rybu druhou 1/2 brambor, které zase posolíme a okmínujeme. Pak si do smetany rozmícháme vajíčka, zalijeme pekáček a dáme péct do vyhřáté trouby, ke konci pečení dáme na brambory nakrájený tvrdý sýr, nebo plátky a chvíli ještě dopečeme, než se roztaví.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

qqqqq
(upraveno)
26. 5. 2013, 14:34
Tak jsme to dnes vyzkoušeli k obědu a mohu říct výborné







nahlásit
CapkovaV
(upraveno)
14. 1. 2010, 12:38
jdu to vyzkoušet

nahlásit